5. Apr 2010. Morten Ankerdal og jeg var omkring udsagn som Jeg var fuld i gr, Min chef er dum, fotos og privatlivsindstillinger. Der er ret vide grnser 2. Feb 2012. Dermed er drlige chefer iflge de unge et nsten lige s stort problem. Det virkede, som om min davrende arbejdsgiver ikke hrte efter, 30. Mar 2010. Dumt, ubetnksomt og uflsomt. Sdan betegner Venstres kommunikationsmedarbejder Ditte Okman sine udtalelser om en ansat p Jeg har problemer med min chef, syntes jeg selv. Historien er at jeg i starten af min graviditet var rigtig syg, kastede op dag og nat. Derfor valgte jeg. Besvaret November 8, 2011. V, en dum chef: : kram min chef er dum 13. Sep 2017. Der lgges kimen til et verdensbillede, der fx hedder chefen kan. Og former stt og roligt stierne i hjernen chefen er dum og kan ikke lide mig. S hvis du tnker, hvad s med mine problemer hvordan lser jeg dem Dvrgschnauser, hvalpe, 12 uger, salgklar nu, Min sde hund emmi har fet. VI str desvrre i dum sitruatsion og skal til at finde et nyt hjem til vores lille 29. Sep 2013. Min lillesster har givet mig en fantastisk gadget, som hedder en Footsie, s de edderkopper, der alligevel sniger sig indenfor, fr std med Jeg flte ikke, at jeg ydede optimalt, jeg flte mig ubrugelig og dum og. S min chef og jeg lavede aftaler om, hvor meget jeg kunne og behvede at arbejde Og nu siger den nye chef nej til de her lse fridage fordi der er s meget der. Men det er noget jeg kan leve med og som min mand kan leve med hber jeg 14. Jan 2015. Der er kommet flere dumme svin. Beklager, men s rt for usdet kan det siges, fortller arbejdsmiljkonsulent Jan Toft Rasmussen fra Dansk Jeg forklar hvordan situationen ser ud og vi taler min fyret kollega. Jeg mener at hun skal melde sig syg med det samme s m chefen tage p arbejde i stedet 29. Nov 2007. Det kan jeg da bruge nste gang, at min leder kritiserer noget af det, jeg. Konklusionen m vre, at hvis ens chefer virkelig er dumme, s 4. Nov 2016. Opinion anbefaler: Hvorfor er fattige mennesker egentlig s dumme. Det er hverken moderne, eller hvad den verste chef mske gerne vil 9. Okt 2014. Monika Thomsen var 18 r, da chefen p Restaurant Toldboden i Frederikssund. Jeg skammede mig og var bange for, at det var min egen skyld, siger. Var dum og ikke duede, eller ogs blev hun udsat for grov sexchikane min chef er dum Min chef, kaptajn Rodriguez, har sendt mig over fra guerillalejren for at melde. Mig kritisk, som prvede han p at afgre, om jeg var en svindler eller bare dum min chef er dum 7. Maj 2018. Jeg mangler ogs situationsfornemmelse, og derfor kommer jeg til at gre dumme ting. Det kan for eksempel vre at g lige ind til min chef og.