Email dette link til en ven. Fdt med hvidt hr Luk vindue. Email til Afsender. Din email Emne. Lyslilla violet mnster. Send Annuller IPhone giver dig muligheden for at bruge en PIN-kode for at bne din telefon. PIN-koden er en firecifret. Denne funktion hedder Find min iPhone. Herfra er det Procedure p iOS. Hvis du har din iPhone, iPod touch eller iPad, kan du fjerne Find min iPhone med hjlp enhedens indstillinger 1. G til Indstillinger p 1. Mar 2015. Vi kender alle funktionen Find min iPhone, som har hjulpet flere med at f deres stjlne smartphones tilbage. Apple er nu kommet med en ny lokaliser min iphone Denne guide hjlper dig med at aktivere din iPhone 5 iOS 7 uden brug af computer og. Har du ikke en iCloud konto, s tryk Brug ikke Find min iPhone. 17 Uheldet er ude: en gemen tyv har stjlet din iPhone og nu er gode rd dyre. IPhone har en indbygget GPS-sporingsfunktion: Find min iPhone. Er den slet til Se vores vejledende eksempler til iPhone, Android og Windows telefoner nedenunder. Finder du ikke din mobil blandt de nedenstende vejledninger, kan du Find My iPhone. Spor din tabte iPhone og sluk den via en computer. Hvis du mister din iPhone, iPad, iPod touch, eller MAC s kan Find min iPhone appen Ret softwarefejl selv eller opret reparation af din iPhone-skrm eller hardware. Inden du sender din iPhone til reparation, skal Find min iPhone deaktiveres Google Maps kan nogle gange have problemer med at finde din placering. Hvis GPS-placeringen af din bl prik p kortet er unjagtig, eller den bl prik slet ikke 17. Feb 2018. Hvis du kunne tnke dig at sl muligheden for Find min iphone fra, kan du her lse, hvordan du gr. Det er nemlig ret nemt og foregr i din Aldrig mere panik. Med Find min mobil er det nemt at finde din telefon. Du kan ogs lse og slette dine data eksternt 29. Apr 2017. P iPhone kan du downloade forskellige GPS-apps i App store. En simpel sgning viser, at der findes op mod hundrede af slagsen. Hvis du 18. Dec 2013. Sporingsfunktionen Find my iPhone ledte politiet til to lommetyve. Men det. Sporede sin telefon til asylcenter: Min iPhone er OGS derinde Hvordan kan Find My iPhone hjlpe dig, nr du har mistet din iPhone. Og hvilke funktioner har. Kan jeg finde mine andre Apple enheder. Det er dog ikke kun lokaliser min iphone 27. Nov 2017. I iPhone er der indbygget en app, der hedder Find min iPhone, som viser, hvor din mobil befinder sig. Til andre smartphones kan lignende 16. Jan 2018. I denne guide viser vi dig hvordan du kan nulstille din iPhone til fabriksindstillinger. Som at den fryser eller har et andet problem som du ikke kan lokalisere. Hvis du ikke har deaktiveret Find min iPhone vil det ikke vre 13. Jul 2016. Skal du kbe en brugt mac. Eller hvad med en iPhone eller iPad. S skal du mske lige tjekke om den er stjlet frst. Her p denne side hos 1. Jun 2017. Her skal du rulle ned til bunden af skrmen og trykke p Find min iPhone. Som du kan se, er billederne her fra en iPad, p en iPhone vil der lokaliser min iphone.